Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Daikin Altherma 3 R F lucht/water warmtepompset 8 kW met thermostaat wit

artikelnr: 7869016leveranciersnr:  7869016 Receptuur

De Daikin Altherma 3 R F warmtepompcombinatie is een lucht/water warmtepomp voor lage temperaturen die speciaal wordt ontworpen om te voldoen aan de behoeften van je nieuwbouwwoning. Deze warmtepomp is ideaal voor energiezuinige woningen. De warmtepomp sluit naadloos aan op bestaande gasleidingen...

Lees meer
Bruto prijs: €7.621,00per stuk
Kenmerken
MerkDaikin
Leverancierscode7869016 Receptuur
Product soortWarmtepomp
SerieAltherma
TypeMonoblock
ModelWarmtepompset
Inhoud180 liter
MontagewijzeVloerstaand
Toepassingverwarmen, koelen en warm tapwater
Capaciteit8 kW
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

De Daikin Altherma 3 R F warmtepompcombinatie is een lucht/water warmtepomp voor lage temperaturen die speciaal wordt ontworpen om te voldoen aan de behoeften van je nieuwbouwwoning. Deze warmtepomp is ideaal voor energiezuinige woningen. De warmtepomp sluit naadloos aan op bestaande gasleidingen voor een eenvoudige installatie.

Ontworpen om in je woning te passen
De Daikin Altherma 3 R F kan aangesloten worden op een breed scala aan afgiftesystemen voor warmte en koude, waaronder vloerverwarmingen, lagetemperatuurradiatoren en warmtepompconvectoren.

Ideaal voor nieuwbouwwoningen
De Daikin Altherma 3 R F gebruikt hernieuwbare energie in plaats van gas en levert verwarming, koeling en beheer van warm tapwater uit één systeem.

Op afstand bedienbaar
Met de Daikin Onecta app kun je je systeem beheren, schema's instellen en verbruik bijhouden vanaf je smartphone of tablet.

Voordelen

  • Verwarming, koeling en warm tapwater in één compact systeem
  • Lange levensduur met minimale onderhoudsvereisten
  • Slim ontwerp voor eenvoudige installatie
  • Stijlvol en modern ontwerp dat opgaat in je interieur
  • Slimme regeling via Onecta app, Google Assistant en Amazon Alexa