Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Nefit warmtepompset L/W Enviline hybride monoblock 5.0 B-S

artikelnr: A1090270leveranciersnr:  7736701178

Kom in actie met Nefit Bosch! Maak gebruik van de installateursactie van Nefit Bosch en krijg bij elke cv-ketel een slimme EasyControl thermostaat of maak kans op Bosch consumentenprijzen!

Deze...

Lees meer
Bruto prijs: €6.029,00per stuk
Kenmerken
MerkNefit
Leverancierscode7736701178
Product soortWarmtepompset
SerieEnviLine
TypeMonoblock
ModelWandhangend
Vermogen5 kW
ToepassingHybride
UitvoeringLucht/water
ISDEJa
Uitgebreide info

Kom in actie met Nefit Bosch! Maak gebruik van de installateursactie van Nefit Bosch en krijg bij elke cv-ketel een slimme EasyControl thermostaat of maak kans op Bosch consumentenprijzen!

Deze Nefit Bosch EnviLine warmtepompset is een combinatie van een hoogwaardige buitenunit en een praktisch vormgegeven binnenunit, die naadloos op elkaar zijn afgestemd.

Nefit Compress Hybrid 7000i AW 9 warmtepomp binnenunit 5-9 kW

De Nefit Bosch Compress Hybrid 7000i AWS binnenunit is extra compact en past overal. De binnenunits kunnen worden aangesloten op bijna alle modulerende cv-ketels. Deze binnenunit is combineren met een Monoblock buitenunit en kunnen worden aangesloten op bijna alle modulerende cv-ketels.

Nefit EnviLine Monoblock 5s lucht/water warmtepomp 5 kW buitenunit
Een Nefit Bosch EnviLine Hybride monoblock is het buitendeel voor een hybride warmtepomp. De monoblock buitenunit wordt gecombineerd met een bivalente wandhangende EnviLine binnenunit en een externe bijverwarmer, zoals bijvoorbeeld een (aanwezige) cv-ketel, hout- of pelletkachel. De EnviLine warmtepomp is geschikt voor nieuwbouw en bestaande bouw en heeft geen grondbron nodig.

ISDE-subsidie beschikbaar
Op dit apparaat kan de eindgebruiker ISDE-subsidie ontvangen. Het subsidiebedrag voor dit apparaat is vastgesteld op € 2.775,- *. De meldcode voor dit apparaat is: KA00365.
Wil je meer informatie over de ISDE-subsidie en over de meest actuele subsidiebedragen? Kijk dan op Subsidiemogelijkheden.
* Het vermelde subsidiebedrag is onder voorbehoud van typ- en/of drukfouten en ter indicatie, het daadwerkelijke subsidiebedrag kan afwijken.