Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

NoShow ventilatieventiel ø125 mm, voor toe- en afvoer, regelbaar, instucbaar, wit

artikelnr: A4160002leveranciersnr:  8720892238900 ACTIE

NoShow is hét instelbare, volledig vlak in te bouwen ventilatieventiel.

Dit artikel is geschikt voor alle toe en af-voerkanalen van Ø125 mm.

Deze geavanceerde NoShow ventilatieventielen zijn ontworpen met een focus op zowel functionaliteit als esthetiek,...

Lees meer
Bruto prijs: €57,80per stuk
Kenmerken
MerkNoShow
Leverancierscode8720892238900 ACTIE
Product soortVentilatieventiel
MateriaalKunststof
KleurWit
Verpakkingshoeveelheid1 stuk
MontagewijzeInbouw
Diameter125 mm
VormRond
UitvoeringAf/toevoer
Uitgebreide info

NoShow is hét instelbare, volledig vlak in te bouwen ventilatieventiel.

Dit artikel is geschikt voor alle toe en af-voerkanalen van Ø125 mm.

Deze geavanceerde NoShow ventilatieventielen zijn ontworpen met een focus op zowel functionaliteit als esthetiek, en bieden tal van technische voordelen.

Het meest (on)opvallende kenmerk van de NoShow ventielen is hun vermogen om volledig te worden weggewerkt, waardoor ze vrijwel onzichtbaar zijn in elk interieur.

De ventielen hebben een minimaal inbouwformaat, waardoor de esthetiek van een ruimte behoudt zonder concessies te doen aan de luchtcirculatie.

De NoShow ventilatieventielen zijn ontworpen voor zowel luchttoevoer als -afvoer, waardoor ze een veelzijdige oplossing zijn voor ventilatiebehoeften in diverse toepassingen.

De traploos instelbare functie laat de gebruiker de luchtstroom eenvoudig aanpassen aan specifieke vereisten, waardoor een nauwkeurige luchtregeling mogelijk is.

Dankzij het unieke uitneembare ontwerp kunnen de ventielen eenvoudig worden verwijderd voor schoonmaak en onderhoud. Dit draagt bij aan de efficiëntie en duurzaamheid van het ventilatiesysteem en een gezond leefklimaat. Bovendien zijn deze ventielen uiterst eenvoudig te monteren, waardoor installateurs tijd en moeite besparen.

Kortom, NoShow ventilatieventielen vertegenwoordigen een revolutie in ventilatietechnologie. Met de combinatie van functionele kenmerken, subtiele esthetiek en technische innovatie, bieden deze ventielen een geavanceerde oplossing voor moderne ventilatiebehoeften.