Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Nefit EnviLine split 8 warmtepomp lucht/water 9 kW buitenunit

artikelnr: 1090172leveranciersnr:  8738206021

De EnviLine warmtepomp van Nefit Bosch is door-en-door beproefd systeem. Als één van de meest geplaatste warmtepompen in Nederland is EnviLine al jaren een begrip onder warmtepompinstallateurs.

Verwarmen, koelen en warm water
EnviLine buitenunits zijn er...

Lees meer
Bruto prijs: €3.578,00per stuk
Kenmerken
MerkNefit
Leverancierscode8738206021
EAN-Code4054925511253
Product soortWarmtepomp
SerieEnviLine
TypeSplit
ModelBuitendeel
Elektra aansluiting230V
Vermogen9 kW
Capaciteit9 kW
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

De EnviLine warmtepomp van Nefit Bosch is door-en-door beproefd systeem. Als één van de meest geplaatste warmtepompen in Nederland is EnviLine al jaren een begrip onder warmtepompinstallateurs.

Verwarmen, koelen en warm water
EnviLine buitenunits zijn er in een brede vermogensrange, zodat het systeem altijd op maat is en optimaal afgestemd wordt op de woonsituatie en de wensen van de gebruiker. De hybride Binnenunit wordt aangesloten op de cv-ketel (nieuw of aanwezig) of een andere externe bijverwarmer, bijvoorbeeld een hout- of pelletkachel. De warmtepomp zorgt voor verwarming, de cv-ketel voor warm water. Verder schakelt de cv-ketel alleen nog in op hele koude dagen.

Langere levensduur, stillere werking
EnviLine van Nefit Bosch kent een robuuster ontwerp met een grotere ventilator dan andere warmtepompen. Dat betekent minder draaiuren, met minder starts en stops, en dus minder slijtage en een langere levensduur. Een ander voordeel van het ontwerp is de stillere werking. Bij goedkopere, lichtere warmtepompen moet de buitenunit vaker op maximaal vermogen draaien, terwijl EnviLine het vermogen kan doseren. Dat betekent dat de ventilator minder toeren draait, waardoor deze ook minder geluid maakt.

Kenmerken

  • Hoog rendement: bewezen efficiënt
  • Verwarmt ook bij vorst zonder gas of extra stroomverbruik
  • Robuuste kwaliteit, lange levensduur
  • Royaal vermogen: minder draaiuren en minder geluid
  • Hoge cv-temperatuur
  • Standaard geïntegreerde koelfunctie
  • Verlengde garantie mogelijk

ISDE-subsidie beschikbaar
Op dit apparaat kan de eindgebruiker ISDE-subsidie ontvangen. Het subsidiebedrag voor dit apparaat is vastgesteld op € 2.850,- *. De meldcode voor dit apparaat is: KA00350.
Wil je meer informatie over de ISDE-subsidie en over de meest actuele subsidiebedragen? Kijk dan op Subsidiemogelijkheden.
* Het vermelde subsidiebedrag is onder voorbehoud van typ- en/of drukfouten en ter indicatie, het daadwerkelijke subsidiebedrag kan afwijken.

Anderen kochten ook
artikelnr: 1090196leveranciersnr: 8732937565
artikelnr: 1090196leveranciersnr: 8732937565