Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Metro Therm Combi blueline lucht/lucht warmtepomp met elektrische voorverwarmer

artikelnr: 1530000leveranciersnr:  013015

De METRO Combi blueline is een binnen opgestelde lucht/lucht warmtepomp, WTW-unit en warmwatervat in één die zorgt voor ventilatie, verwarming, koeling en het warmtapwater van je woning. De grote voordelen van de Combi blueline zijn de eenvoudig en snel te installeren, heeft...

Lees meer
Bruto prijs: €10.400,00per stuk
Kenmerken
MerkMetro Therm
Leverancierscode013015
EAN-Code5712607446154
Breedte600 mm
ModelMonobloc
Hoogte2043 mm
Diepte668 mm
Gewicht210 kg
Materiaal reservoirStaal geëmailleerd
Met verwarmingsaansluitingNee
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

De METRO Combi blueline is een binnen opgestelde lucht/lucht warmtepomp, WTW-unit en warmwatervat in één die zorgt voor ventilatie, verwarming, koeling en het warmtapwater van je woning. De grote voordelen van de Combi blueline zijn de eenvoudig en snel te installeren, heeft slechts 0,36m² vloeroppervlakte nodig en geen buitendeel.

Deze lucht/lucht warmtepomp is toepasbaar in woningen met een klein woonoppervlak en een lage vermogensvraag en zodoende zeer geschikt voor woningen met weinig woonoppervlakte zoals passieve woningen, tiny houses, vakantiewoningen en nieuwbouw-appartementen.

Kenmerken:

  • Slechts één apparaat voor verwarming, koeling, warm tapwater en balansventilatie
  • Zeer compacte opstelruimte
  • Geen buitenunit nodig
  • Ideaal voor compacte wooneenheden
  • Plug & play installatie
  • Zeer energiezuinig