Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Metro Therm naverwarmer met ingebouwd relais

artikelnr: 1540017leveranciersnr:  069114

Deze elektrische kanaalverwarmer zorgt voor bijverwarming van de Combi blueline en kan eenvoudig worden geïnstalleerd in het luchtkanaal naar jouw woning. Met een vermogen van maximaal 1,8 kW kun je genieten van een aangename warmte zonder gedoe. Is er behoefte aan minder bijverwarmingsvermogen...

Lees meer
Bruto prijs: €450,00per stuk
Kenmerken
MerkMetro Therm
Leverancierscode069114
EAN-Code5707168146827
Product soortNaverwarmer
Uitgebreide info

Deze elektrische kanaalverwarmer zorgt voor bijverwarming van de Combi blueline en kan eenvoudig worden geïnstalleerd in het luchtkanaal naar jouw woning. Met een vermogen van maximaal 1,8 kW kun je genieten van een aangename warmte zonder gedoe. Is er behoefte aan minder bijverwarmingsvermogen dan is de kanaalverwarmer in te stellen op een vermogen van bijvoorbeeld 1,2kW of 900W. Het product is stekkerklaar en wordt geleverd inclusief de communicatiekabel voor directe aansluiting op de Combi blue.