Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Intergas Xtend hybride split warmtepomp 5 kW met toebehoren

artikelnr: A0519150leveranciersnr:  ACTIE

Wil je in één koop een warmtepomp met alle bijbehoren hebben? Dan is deze combinatie van de Intergas Xtend hybride split warmtepomp 5 kW met bijpassend installatiemateriaal een perfekte oplossing!

Intergas Xtend hybride split warmtepomp 5 kW
De...

Lees meer
Bruto prijs: €4.337,93per stuk
Kenmerken
MerkIntergas
LeverancierscodeACTIE
Product soortWarmtepomp
SerieXtend split
ModelWarmtepomppakket
Vermogen5 kW
Uitgebreide info

Wil je in één koop een warmtepomp met alle bijbehoren hebben? Dan is deze combinatie van de Intergas Xtend hybride split warmtepomp 5 kW met bijpassend installatiemateriaal een perfekte oplossing!

Intergas Xtend hybride split warmtepomp 5 kW
De Intergas Xtend is de eerste, volledig door Intergas ontwikkelde hybride warmtepomp. Deze add-on lucht/water warmtepomp heeft een vermogen van 5 kW en werkt samen met een hoog rendement cv-ketel om je woning van verwarming en warm tapwater te voorzien. Op deze manier kun je tot wel 80% besparen op je gasverbruik, zonder in te leveren op comfort.

Flexibele montage
De Xtend is eenvoudig en snel hydraulisch aan te sluiten. De warmtepomp en de binnenunit kunnen gecombineerd worden met een bestaande cv-ketel. Door gebruik te maken van een externe open verdeler, die standaard wordt meegeleverd bij de binnenunit, is er een enorme flexibiliteit in plaatsingsmogelijkheden. Dat de binnenunit één van de kleinsten in de markt is, maakt het plaatsen daarnaast nog eenvoudiger.

Kenmerken Split-systeem
Bij een Split-warmtepomp is de leiding tussen buiten- en binnendeel gevuld met een koudemiddel. Hierdoor heeft de installateur een F-gassen certificering nodig. Daarbij is een Split-uitvoering is kleiner en compacter, waardoor het buitendeel makkelijker weg te werken is, en aan de gevel kan hangen.

ISDE-subsidie beschikbaar
Op dit apparaat kan de eindgebruiker ISDE-subsidie ontvangen. Het subsidiebedrag voor dit apparaat is vastgesteld op € 2.400,- *. De meldcode voor dit apparaat is: KA22154.
Wil je meer informatie over de ISDE-subsidie en over de meest actuele subsidiebedragen? Kijk dan op Subsidiemogelijkheden.
* Het vermelde subsidiebedrag is onder voorbehoud van typ- en/of drukfouten en ter indicatie, het daadwerkelijke subsidiebedrag kan afwijken.

Compleet met installatiemateriaal:
Naast de warmtepomp bevat dit warmtepomppakket alle onderdelen om de warmtepomp optimaal te installeren:

  • AircoBase verhoogde opstellingsbalk recycled 600 mm rubberen dempers incl. bevestiging M8 x 40 mm (set van 2 stuks)
  • Sontheimer werkschakelaar compact 3-polig 25A IP65 met 2x M20 wartels
  • Incomfort® Basis II gateway
  • Comfort Touch thermostaat wit modulerend
  • Comfort Line kogelkraan 2x 22 mm knel recht hendel
  • vuilafscheider Ø22mm 2x knel accesoireset
  • Reflex V buffervat 20 liter, 10 bar, (max) 110°C, 3/4", grijs