Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Vaillant aroTHERM split lucht/water warmtepomp 55/5 AS 230V met uniTOWER binnenunit met boiler 58/5 IS MB3

artikelnr: A11304006leveranciersnr:  ACTIE

Wanneer je deze combinatie aanschaft, dan ben je in één keer verzekerd van een Vaillant aroTHERM lucht/water warmtepomp met een bijpassende uniTOWER binnenunit met boiler

Vaillant aroTHERM 55/5 AS 230V split lucht/water buitendeel
De Vaillant aroTHERM plus lucht-water warmtepomp...

Lees meer
Bruto prijs: €7.125,24per stuk
Kenmerken
MerkVaillant
LeverancierscodeACTIE
Product soortWarmtepomp
SeriearoTHERM
Type55/5
Modelmet uniTOWER binnenunit
Elektra aansluiting230V
Uitgebreide info

Wanneer je deze combinatie aanschaft, dan ben je in één keer verzekerd van een Vaillant aroTHERM lucht/water warmtepomp met een bijpassende uniTOWER binnenunit met boiler

Vaillant aroTHERM 55/5 AS 230V split lucht/water buitendeel
De Vaillant aroTHERM plus lucht-water warmtepomp is gemaakt voor de toekomst. De compacte buitenunit heeft een vloeroppervlak van ongeveer een halve vierkante meter en is daarmee een van de kleinste lucht-water warmtepompen. Zowel in een eensgezinswoning als in een appartement is de aroTHERM plus de perfecte keuze voor een ruimtebesparende en toch rendabele warmtepompoplossing.

Klaar voor de toekomst
De aroTHERM plus is niet alleen de perfecte oplossing voor nieuwe gebouwen, want hij zorgt voor een uitstekende warmwatervoorziening. Hij kan ook worden gebruikt in bestaande gebouwen als alternatief voor een gasaansluiting omdat de warmtepomp ook kan worden gecombineerd met radiatoren vanwege de hoge aanvoertemperatuur tot wel 75 °C.

Vaillant uniTOWER lucht/water warmtepomp Split 58/5 IS MB3
De Vaillant uniTOWER plus is de binnenunit behorende bij de aroTHERM plus warmtepomp. De binnenunit is voorzien van een ingebouwde condensor voor aansluiting op de aroTHERM plus buitenunit.

Compact design
De uniTOWER plus is gemakkelijk in huis te plaatsen, dankzij het design en de afmetingen. Het grondoppervlak neemt amper 0,5 m² in beslag, en is daarmee niet groter dan een koelkast. De compacte hydraulische unit biedt vele voordelen. De ruimtebesparende binnenunit is voorzien van alle elektronische en hydraulische componenten, waardoor het klaar is voor een Plug & Play installatie. Met het plus Mounting concept kunnen het bovenste en het onderste deel eenvoudig losgekoppeld worden voor een eenvoudig transport.

ISDE-subsidie beschikbaar
Op dit apparaat kan de eindgebruiker ISDE-subsidie ontvangen. Het subsidiebedrag voor dit apparaat is vastgesteld op € 2.925,- *. De meldcode voor dit apparaat is: KA13222.
Wil je meer informatie over de ISDE-subsidie en over de meest actuele subsidiebedragen? Kijk dan op Subsidiemogelijkheden.
* Het vermelde subsidiebedrag is onder voorbehoud van typ- en/of drukfouten en ter indicatie, het daadwerkelijke subsidiebedrag kan afwijken.