Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Intergas Xtend hybride monoblock warmtepomp 5 kW met gateway en Comfort Touch thermostaat

artikelnr: A1510281leveranciersnr:  ACTIE

Ben je op zoek naar een warmtepomp met bijpassende thermostaat? Dan is deze combinatie van de Intergas Xtend hybride monoblock warmtepomp 5 kW met de Comfort Touch thermostaat een perfekte oplossing!

Intergas Xtend hybride monoblock warmtepomp 5 kW
De Intergas...

Lees meer
Bruto prijs: €3.875,70per stuk
Kenmerken
MerkIntergas
LeverancierscodeACTIE
Product soortWarmtepomp
SerieXtend monoblock
ModelWarmtepomppakket
Vermogen5 kW
Uitgebreide info

Ben je op zoek naar een warmtepomp met bijpassende thermostaat? Dan is deze combinatie van de Intergas Xtend hybride monoblock warmtepomp 5 kW met de Comfort Touch thermostaat een perfekte oplossing!

Intergas Xtend hybride monoblock warmtepomp 5 kW
De Intergas Xtend is de eerste, volledig door Intergas ontwikkelde hybride warmtepomp. Deze add-on lucht/water warmtepomp heeft een vermogen van 5 kW en werkt samen met een hoog rendement cv-ketel om je woning van verwarming en warm tapwater te voorzien. Op deze manier kun je tot wel 80% besparen op je gasverbruik, zonder in te leveren op comfort.

Flexibele montage
De Xtend is eenvoudig en snel hydraulisch aan te sluiten. De warmtepomp en de binnenunit kunnen gecombineerd worden met een bestaande cv-ketel. Door gebruik te maken van een externe open verdeler, die standaard wordt meegeleverd bij de binnenunit, is er een enorme flexibiliteit in plaatsingsmogelijkheden. Dat de binnenunit één van de kleinsten in de markt is, maakt het plaatsen daarnaast nog eenvoudiger.

Voordelen monoblock warmtepomp
Deze hybride installatie is een slimme warmteoplossing voor de consument, maar biedt voor de installateur ook voordelen. Bij een Monoblock-uitvoering zit de condensator in de buitenunit verwerkt en zijn de leidingen die naar binnen gaan gevuld met water. Het installeren is daardoor met 2 personen binnen een dag mogelijk en is hiervoor geen F-gas certificering nodig.

ISDE-subsidie beschikbaar
Op dit apparaat kan de eindgebruiker ISDE-subsidie ontvangen. Het subsidiebedrag voor dit apparaat is vastgesteld op € 2.400,- *. De meldcode voor dit apparaat is: KA27434.
Wil je meer informatie over de ISDE-subsidie en over de meest actuele subsidiebedragen? Kijk dan op Subsidiemogelijkheden.
* Het vermelde subsidiebedrag is onder voorbehoud van typ- en/of drukfouten en ter indicatie, het daadwerkelijke subsidiebedrag kan afwijken.

Inclusief gateway en Comfort Touch thermostaat, wit
De Intergas Comfort Touch is een gebruiksvriendelijke modulerende thermostaat die compact en modern vormgegeven is. Het touchscreen zorgt ervoor dat de bediening intuïtief en eenvoudig is. De Comfort Touch maakt gebruik van het OpenTherm protocol waarmee het vermogen van de cv-ketel automatisch aan de warmtebehoefte aangepast kan worden. De interface maakt het mogelijk om de cv-ketel op afstand te bedienen. Zo regel je de temperatuur thuis via de mobiele telefoon of tablet.