Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Alpha Innotec alterra WZS 42K3M collectief brine/water warmtepomp combi 4,7 kW 400V verwarmen/koelen

artikelnr: 1510052leveranciersnr:  10078441

De alpha innotec alterra WZS-serie is een brine/water combiwarmtepomp die bijzonder geschikt is voor nieuwbouw en heeft niet meer ruimte nodig dan een vrieskast. In de compacte toestellen bevindt zich alles wat nodig is voor verwarmen, koelen en het bereiden van warmtapwater. Een buffervat...

Lees meer
Bruto prijs: €10.692,00per stuk
Kenmerken
MerkAlpha Innotec
Leverancierscode10078441
EAN-Code4047492017600
Breedte598 mm
Hoogte1850 mm
Diepte730 mm
Gewicht258 kg
CascadeerbaarJa
Tankvolume178 l
Hoeveelheid koudemiddel1.05 kg
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

De alpha innotec alterra WZS-serie is een brine/water combiwarmtepomp die bijzonder geschikt is voor nieuwbouw en heeft niet meer ruimte nodig dan een vrieskast. In de compacte toestellen bevindt zich alles wat nodig is voor verwarmen, koelen en het bereiden van warmtapwater. Een buffervat voor warm tapwater met een inhoud van 180 liter is reeds geïntegreerd en zorgt op ieder moment van de dag voor voldoende warmwater. Het toestel kan flexibel worden opgesteld, aangezien alle aansluitingen zich boven op het toestel bevinden en alle instellingen aan de voorkant van het toestel kunnen worden doorgevoerd. De combi warmtepomp wordt daar toegepast waar een all-in-one oplossing vereist is, of het nu om nieuwbouw of renovatie gaat.

Met koelfunctie
Passieve koeling is een zeer rendabele en milieuvriendelijke manier om de lage temperaturen in de bodem te benutten voor het aangenaam koelen van ruimten in de zomer, want de warmtepomp blijft tijdens de koelfase uitgeschakeld. Via de vloerverwarming of ventilatorconvectoren wordt de ruimtetemperatuur verlaagd. Al naar gelang de variant is deze koelfunctie reeds geïntegreerd of beschikbaar als optionele functie.

Kenmerken:

  • Complete installatie – één toestel voor verwarmen, koelen en warm tapwater
  • Ruimtebesparende installatie
  • Frequentiegeregelde varianten
  • Flexibele opstellings- en aansluitingsmogelijkheden
  • Energiezuinige circulatiepompen geïntegreerd