Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Bosch Compress 5800i hybride warmtepompset 7 kW Monoblock

artikelnr: 10550937leveranciersnr:  RECEPTUUR

Kom in actie met Nefit Bosch! Maak gebruik van de installateursactie van Nefit Bosch en krijg bij elke cv-ketel een slimme witte EasyControl thermostaat en maak kans op Bosch producten!

De...

Lees meer
Bruto prijs: €6.757,00per stuk
Kenmerken
MerkBosch
LeverancierscodeRECEPTUUR
Product soortWarmtepomp
SerieCompress
TypeMonoblock
ModelWarmtepompset
ToepassingHybride
Capaciteit7 kW
R290
Uitgebreide info

Kom in actie met Nefit Bosch! Maak gebruik van de installateursactie van Nefit Bosch en krijg bij elke cv-ketel een slimme witte EasyControl thermostaat en maak kans op Bosch producten!

De Compress 5800i AW is een compleet nieuwe range monoblock warmtepompen van Nefit Bosch. Deze gasloze warmtepomp is verkrijgbaar in verschillende vermogens, waardoor er voor elke woning een oplossing is. Bovendien is de Compress 5800i al voorbereid voor een toekomst met een duurzaam en toekomstbestendig verwarmingssysteem.

Natuurlijk koudemiddel R290
De warmtepomp maakt gebruik van het natuurlijke koudemiddel R290, oftewel propaan. De toepassing van propaan -waarvan het circuit van de warmtepomp minder dan een kilogram propaan bevat- kent een aardopwarmingsvermogen (Global Warming Potential) van slechts 6. Dat is vele malen lager dan dat van de tot nu toe gangbare koudemiddelen. Bovendien heeft R290 nog een groot voordeel: het maakt hoge aanvoertemperaturen mogelijk. Voor de Compress 5800i AW is de maximale aanvoertemperatuur 75° C, waardoor de warmtepomp zowel geschikt is voor nieuwbouw, als bestaande verwarmingssystemen met conventionele radiatoren.

Stille warmtepomp
De Compress 5800i AW wordt ook meteen de stilste warmtepomp van Nefit Bosch. Op een afstand van drie meter bedraagt het geluidsdrukniveau van de 5 kW-variant slechts 28,5 dB(A), zo goed als onhoorbaar. Daarmee is de nieuwe lijn nog stiller dan de tot nu toe stilste warmtepomp van Nefit Bosch, de Compress 7400i.

Kenmerken

  • Voor elke woning: 4, 5, 7 kW (9 en 12 kW verkrijgbaar later dit jaar)
  • Milieuvriendelijk en toekomstbestendig door 100% natuurlijk koudemiddel R290 (propaan)
  • 'Plug & Play': snelle en eenvoudige installatie
  • Grote plaatsingsflexibiliteit dankzij ongekend laag geluidsniveau
  • Ook geschikt voor gewone radiatoren dankzij hoge aanvoertemperatuur tot 75℃*
  • Energielabel A+++: efficiënt en comfortabel verwarmen, warm water én koelen
  • Hoge subsidie (ISDE)

ISDE-subsidie beschikbaar
Op dit apparaat kan de eindgebruiker ISDE-subsidie ontvangen. Wil je meer informatie over de ISDE-subsidie en over de meest actuele subsidiebedragen? Kijk dan op Subsidiemogelijkheden.
* Het vermelde subsidiebedrag is onder voorbehoud van typ- en/of drukfouten en ter indicatie, het daadwerkelijke subsidiebedrag kan afwijken.