Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Intergas Xtend hybride split warmtepomp 5 kW met Xtreme 30 CW4 en toebehoren

artikelnr: A0519103leveranciersnr:  ACTIE

Ben je op zoek naar een warmtepomp met bijpassende cv-ketel? Dan is deze combinatie van de Intergas Xtend hybride split warmtepomp 5 kW met een Xtend CW4 cv-ketel een perfekte oplossing!

Intergas Xtend hybride split warmtepomp 5 kW
De Intergas Xtend...

Lees meer
Bruto prijs: €6.161,93per stuk
Kenmerken
MerkIntergas
LeverancierscodeACTIE
Product soortWarmtepomp
SerieXtend + Xtreme
ModelWarmtepomppakket
CW waardeCW4
Vermogen5 kW
Uitgebreide info

Ben je op zoek naar een warmtepomp met bijpassende cv-ketel? Dan is deze combinatie van de Intergas Xtend hybride split warmtepomp 5 kW met een Xtend CW4 cv-ketel een perfekte oplossing!

Intergas Xtend hybride split warmtepomp 5 kW
De Intergas Xtend is de eerste, volledig door Intergas ontwikkelde hybride warmtepomp. Deze add-on lucht/water warmtepomp heeft een vermogen van 5 kW en werkt samen met een hoog rendement cv-ketel om je woning van verwarming en warm tapwater te voorzien. Op deze manier kun je tot wel 80% besparen op je gasverbruik, zonder in te leveren op comfort.

Kenmerken Split-systeem
Bij een Split-warmtepomp is de leiding tussen buiten- en binnendeel gevuld met een koudemiddel. Hierdoor heeft de installateur een F-gassen certificering nodig. Daarbij is een Split-uitvoering is kleiner en compacter, waardoor het buitendeel makkelijker weg te werken is, en aan de gevel kan hangen.

ISDE-subsidie beschikbaar
Op dit apparaat kan de eindgebruiker ISDE-subsidie ontvangen. Het subsidiebedrag voor dit apparaat is vastgesteld op € 2.400,- *. De meldcode voor dit apparaat is: KA22154.
Wil je meer informatie over de ISDE-subsidie en over de meest actuele subsidiebedragen? Kijk dan op Subsidiemogelijkheden.
* Het vermelde subsidiebedrag is onder voorbehoud van typ- en/of drukfouten en ter indicatie, het daadwerkelijke subsidiebedrag kan afwijken.

Intergas Xtreme 30 gaswand/combi CW4
In de Xtreme van Intergas gaan prestaties, intuïtieve bediening, een eigentijds design en een extreem hoog rendement op warm water hand in hand. Alle Xtreme toestellen zijn Hybrid Ready, dat wil zeggen dat deze toestellen geschikt zijn om uit te breiden tot een hybride warmtepompsysteem.

Altijd en overal het comfort in de hand
Alle Xtreme toestellen zijn standaard voorzien van RF-module en volledig voorbereid op de toekomst. Hierdoor wordt het nog eenvoudiger om in combinatie met de Intergas Gateway, de Comfort Touch thermostaat en Comfort Touch app de verwarming te bedienen via de smartphone

Kenmerken

  • Extreem hoog rendement op warmwater
  • Jaartaprendement EPN (Hs) 1.15
  • Jaartaprendement 127,6% (Hi)
  • Ideaal voor labelverbetering en CO2-verlaging
  • Tappatroon XXL
  • Touchpanel bediening
  • Beste uit Test Consumentenbond 2017, 2018, 2019 en 2020 (Xtreme 30 en 36)
  • Hybrid ready

Compleet met installatiemateriaal:
Naast de warmtepomp bevat dit warmtepomppakket alle onderdelen om de warmtepomp optimaal te installeren:

  • AircoBase verhoogde opstellingsbalk recycled 600 mm rubberen dempers incl. bevestiging M8 x 40 mm (set van 2 stuks)
  • Sontheimer werkschakelaar compact 3-polig 25A IP65 met 2x M20 wartels
  • Incomfort® Basis II gateway
  • Comfort Touch thermostaat wit modulerend
  • Comfort Line kogelkraan 2x 22 mm knel recht hendel
  • vuilafscheider Ø22mm 2x knel accesoireset
  • Reflex V buffervat 20 liter, 10 bar, (max) 110°C, 3/4", grijs