Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

NoShow ventilatieventiel ø100 mm, voor toe- en afvoer, regelbaar, instucbaar, wit

artikelnr: 4160003leveranciersnr:  8720892238931

NoShow instucbaar designventiel voor kanalen met diameter 100 mm.

Ventilatieventielen worden gemaakt om te doen wat ze moeten doen, ventileren. Maar aan het uiterlijk van een ventilatieventiel werd tot op heden nauwelijks aandacht besteed. En dat is gek, wanneer...

Lees meer
Bruto prijs: €41,28per stuk
Kenmerken
MerkNoShow
Leverancierscode8720892238931
EAN-Code8720892238931
Product soortVentilatieventiel
MateriaalKunststof
KleurWit
MontagewijzeInbouw
Diameter100 mm
VormRond
UitvoeringAf/toevoer
Uitgebreide info

NoShow instucbaar designventiel voor kanalen met diameter 100 mm.

Ventilatieventielen worden gemaakt om te doen wat ze moeten doen, ventileren. Maar aan het uiterlijk van een ventilatieventiel werd tot op heden nauwelijks aandacht besteed. En dat is gek, wanneer je bedenkt dat de gemiddelde gebruiker van een woning of gebouw uiterlijk heel belangrijk vindt. Wat in het zicht zit, moet mooi zijn. 

De NoShow is een volledig vlak in te bouwen ventilatieventiel dat nauwelijks opvalt. Alleen een kleine vlakke ventilatiecirkel verraadt zeer subtiel zijn aanwezigheid. De NoShow is design dat opvalt door niet op te vallen.

De montage is zeer eenvoudig. Of er nog gestuct moet worden of niet, of het gaat om nieuwbouw of renovatie, en zelfs wanneer er weinig montagehoogte in het plafond is; het kan door zijn minimale omvang van 99 mm en geringe inbouwdiepte van maar 40 mm allemaal.

De oude ventilatieventielen vervangen? Het kan met het grootste gemak. U haalt de oude ventielen uit het ventilatiekanaal, plaatst de inbouwcassette in het kanaal, en monteert het binnenwerk van de NoShow met 1 klik in de cassette.

Ook schoonmaken is bij de NoShow heel gemakkelijk. De NoShow kan heel simpel uit de cassette geklikt en afgewassen worden. Periodiek diep schoonmaken van het buizenstelsel kan door na montage het plastic kruis uit de achterkant van de cassette te knippen, waarna de ventilatiebuis vrij toegankelijk is.

Voordelen
- Volledig vlak uiterlijk in plafond of wand
- Eenvoudige montage 
- Toepasbaar ook wanneer het plafond niet gestuct hoeft te worden
- Minimale inbouwmaten
- Zeer eenvoudig schoonmaken

De NoShow is een volledig Nederlandse uitvinding die met veel respect voor mens en milieu gemaakt wordt. 

Kleur: Wit RAL9016 (overschilderbaar)
Materiaal: Gerecycled ABS