Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Reflex Storatherm Heat Mini H warmtepomp-buffervat, 150 liter, 1.1/2”, 3 bar, grijs

artikelnr: 1271509leveranciersnr:  7352560

De Storatherm Heat Mini V en Mini H warmtepomp-buffervaten zijn ontworpen voor een optimale warmte- en koudeopslag met minimale energieverliezen. Dit blijkt ook uit de ERP isolatieklasse B. Deze classificatie benadrukt de uitstekende isolatiecapaciteiten van de buffervaten, wat bijdraagt...

Lees meer
Bruto prijs: €582,00per stuk
Kenmerken
MerkReflex
Leverancierscode7352560
EAN-Code4036705556692
Product soortBuffervat
SerieStoratherm Heat Mini H
KleurGrijs
AansluitingBuitendraad
Aansluitmaat1.1/2"
Inhoud150 liter
Druk(max.) 3 bar
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

De Storatherm Heat Mini V en Mini H warmtepomp-buffervaten zijn ontworpen voor een optimale warmte- en koudeopslag met minimale energieverliezen. Dit blijkt ook uit de ERP isolatieklasse B. Deze classificatie benadrukt de uitstekende isolatiecapaciteiten van de buffervaten, wat bijdraagt aan een verhoogde efficiëntie van het gehele systeem. 

Bovendien zijn de vaten vervaardigd uit hoogwaardige materialen, wat niet alleen zorgt voor een verbeterde werking van de klimaatinstallatie, maar ook de levensduur van de gekoppelde warmtepomp aanzienlijk verlengt.

De Storatherm Heat Mini V en Mini H vaten zijn verkrijgbaar in volumes van 25 tot 200 liter. Dit zorgt ervoor dat ze eenvoudig kunnen worden geïntegreerd in zowel serie- als parallel-configuraties van installaties. Dit maakt de vaten een flexibele keuze voor allerlei verschillende toepassingen, ongeacht de schaal of complexiteit.