Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.
U bent hier: 
  1. Home
  2. Nieuws

Ontdek de vernieuwde Elga Ace Monoblock van Remeha!

19/06/2024

De meest veelzijdige monoblock op de markt.

Met uitgebreide functionaliteiten biedt deze hybride warmtepomp nu nog meer installatiemogelijkheden voor elke situatie.


Dankzij nieuw gepatenteerde technologie kan de Elga Ace Monoblock nu direct op de cv-standleiding aangesloten worden zonder buffervaten en bypass. Door speciaal ontwikkelde software en appendages heb je nu de keuze om de warmtepomp direct op de cv-standleiding, open verdeler (1 of 2 zones) of in een stadsverwarmingssysteem aan te sluiten. Onafhankelijk van de plaats van de cv-ketel kan het buitendeel en de Controlbox flexibel worden geplaatst. Dit maakt de Elga Ace Monoblock de meest veelzijdig te installeren warmtepomp op de markt.

Intelligente Controlbox
De vernieuwde Elga Ace Monoblock is specifiek ontwikkeld voor de Nederlandse markt, waarbij de cv-ketel onderdeel is van het systeem. De Elga Ace Monoblock heeft een intelligente Controlbox en geen hydraulisch binnendeel. De warmtepomp is met nagenoeg elke cv-ketel perfect te combineren en hierdoor geschikt voor 80% van de installaties in Nederland. Doordat de buitenunit een gesloten koelsysteem heeft, is voor het plaatsen van deze warmtepomp geen F-gassen certificaat nodig.