Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.
U bent hier: 
  1. Home
  2. Nieuws

Nieuwe kansen voor installateurs

01/08/2024

De toekomst ligt in jouw handen met de installatie van regenwaterhergebruiksystemen. Lokale en nationale overheden zien het belang van drinkwaterbesparing al in. Ook nemen ze steeds meer maatregelen om duurzame bouw te stimuleren. Dit biedt een groeiende markt en nieuwe zakelijke kansen voor installateurs.

Drinkwaterbesparing is belangrijker dan ooit
Wist je dat in België het hergebruik van regenwater al meer dan twintig jaar verplicht is? De Belgische wetgeving werd in de loop van de tijd aangescherpt om waterbeheer en duurzaamheid in de bouw te bevorderen, en die ontwikkeling gaat door. Nederland blijft niet achter, ook hier wordt de regelgeving steeds strenger om drinkwaterbesparing te stimuleren en onze impact op het milieu te verminderen.

Installeer de Wilo-RAIN3 in een handomdraai
In Nederland is één van de efficiënte oplossingen voor regenwaterhergebruik de Wilo-RAIN3 series. Gemak en efficiëntie zijn belangrijk voor eindgebruikers en precies dat biedt Wilo. Het compacte ontwerp, stekkerklare systeem en diverse aansluitmogelijkheden maken installatie snel en eenvoudig. Dit bespaart jou tijd en moeite. Bovendien is de RAIN3 voorzien van een gebruiksvriendelijk LCD-touchscreen met handige functies zoals een zelfbeschermingsroutine. Dit maakt het systeem betrouwbaar en prettig in gebruik.