Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.
U bent hier: 
  1. Home
  2. Nieuws

Circulatiepompen eenvoudig vervangen met Grundfos GO

04/10/2024

Hoewel verouderde circulatiepompen nog goed lijken te werken, verbruiken ze veel meer energie dan een nieuwe Grundfos pomp. Gebruik de Grundfos GO app om snel een geschikte vervanger te vinden, koop nu extra voordelig een Grundfos ALPHA1 of ALPHA2 pomp tijdens de actieperiode van september t/m november en claim een bol cadeaubon!

Ontdek de Grundfos GO app
Efficiënte en energiezuinige pompen zijn essentieel voor een betrouwbaar verwarmingssysteem en comfort in woningen. Grundfos biedt daarom een eenvoudige oplossing met de Grundfos GO app, zodat een vervangende circulatiepomp snel en eenvoudig gevonden is.

De Grundfos GO app bevat een zeer uitgebreide database om de meest geschikte vervangende circulatiepomp te vinden. Grundfos GO kan meer dan 10.000 oude Grundfos pompen (zoals UPS) scannen en meer dan 4.000 oude pompen van andere merken vinden.

Hoe werkt Grundfos GO?
Grundfos GO werkt in 3 snelle stappen. Download hier de Grundfos GO app.